Над 400 кандидати за ръководители на полети в BULATSA | ДП РВД
31 Окт
2016

Над 400 кандидати за ръководители на полети в BULATSA

Над 400 кандидати подадоха документи за участие в подбора за ръководители на полети в BULATSA. Есенната кампания за набиране на кадри приключи на 30 октомври, но желаещите да упражняват престижната професия могат да кандидатстват целогодишно. Подборът по документи е постоянен, а следващата изпитна сесия ще бъде обявена в началото на 2017 година.

Все повече се увеличава интересът към тази професия, а българските ръководители на полети и тази година се представят с безупречни показатели по безопасност и без допуснати закъснения на полетите.

В BULATSA вече се провеждат изпитите по английски език, които компанията осигури безплатно за кандидатите. От 2 ноември започва и тестът FEAST, който ще бъде последван от проверка за медицинска годност, практически  упражнения на симулатор и заключително интервю. Успешно преминалите всяка следващата фаза кандидати, ще получат известие на електронната си поща.

Информация за новите сесии за подбор на кадри може да намерите на официалния сайт на BULATSA www.bulatsa.com и фейсбук страницата на компанията.