Планиране на полети по ПВП | ДП РВД

Планиране на полети по ПВП

Считано от 03.05.2012 г., ДП РВД предоставя на авиационните потребители интернет базирана услуга – WebFPL, за попълване и изпращане на полетни планове за полети по ПВП през интернет.

За достъп до услугите, предлагани от ДП "Ръководство на въздушното движение" ще Ви бъдат необходими потребителско име и парола. По Ваше желание, те могат да бъдат различни за всяка от предоставяните услуги.

В случай че вече сте получили потребителско име и парола, достъп до услугата можете да получите чрез специализирания сървър за подаване на полетни планове чрез web интерфейс на адрес:

fpl.bulatsa.com

Услугата за подаване на полетни планове включва:

  • Форма за улеснено попълване на полетен план;
  • Интерфейс за работа със шаблони;
  • Интерфейс за оповестяване на статуса на попълвания/попълнения план;
  • Графичен редактор за маршрут на полета;
  • Ръководство за потребителя:

РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА СЪС СИСТЕМА ЗА ПОПЪЛВАНЕ И ИЗПРАЩАНЕ НА ПОЛЕТНИ ПЛАНОВЕ

Ако нямате име и парола, моля попълнете формуляра за регистрация, достъпен от връзката по-долу:

Заявка за достъп до услугата за планиране на полети по ПВП

ДП РВД изисква регистрация за получаване на достъп до предлаганите услуги. Моля попълнете регистрационната форма. Всички полета, маркирани със звезда (*), са задължителни.

Регистрацията се извършва служебно от ДП РВД. След обработка на Вашата заявка, ще получите писмо на посочената във формуляра електронна поща с потребителско име и парола за достъп.

Държавно предприятие „Ръководство на въздушното движение” има право да анулира/откаже регистрация при неспазване на настоящите правила, при въвеждане на некоректна информация и при опит за неправомерно използване на приложението.

Държавно предприятие „Ръководство на въздушното движение” си запазва правото да променя настоящите правила и да изисква пререгистрация на потребителите на услугата.

Личните данни, които трябва да попълните, ще се използват единствено за осигуряване на полетите във въздушното пространство на Република България и няма да бъдат предоставяни на трети лица.